Utökad bolagsbevakning

Håll koll på dina närmaste konkurrenter
Minska risken för en bolagskapning
Frigör tid för arbete
Utökad bolagsbevakning

Vill du få information när något förändras i ditt eget eller andras bolag? Kanske sitter du nu och manuellt kollar när ett nytt bokslut registreras? Bevakning i Allabolag Plus gör jobbet åt dig.

Så fort en ny händelse registreras i ett bolag meddelar vi dig via e-post, det kan bland annat vara när ett nytt bokslut registreras eller när ett nyckeltal uppdateras. Att bevaka bolag är ett bra sätt för dig att hålla dig uppdaterad med det senaste som inträffar i ett bolag. Kanske vill du ha bättre koll på en samarbetspartner, en kund eller en leverantör eller bara vill försäkra dig om att rätt information registreras om ditt eget bolag?

Med Allabolag Plus frigörs tid så du kan fokusera på det som är viktigt.

Visste du att Allabolag Plus dessutom ger dig tillgång till historik över tidigare bolagshändelser.

Fler Allabolag Plus features

Historiska företagshändelser

Med bolagshändelser får du en helhetsbild av ett bolags historik. Du kan enkelt sortera på år och under varje händelse får du mer information.

Läs mer

Bolagsvärde

Vår unika värderingsmodell jobbar dygnet runt för att du som användare av Allabolag Plus ska få en så korrekt bild av hur mycket ett bolag är värt.

Läs mer

Befattningshistorik

Med Befattningshistorik kan du se vilka bolag en person tidigare varit aktiv i och vilken roll som personen hade.

Läs mer

Exportera data

Exportera de 20 första bolagen i sökresultaten och få snabb tillgång till viktig information såsom omsättning och kontaktuppgifter.

Läs mer
Till toppen