Annonsera

Träffsäker annonsering - bli sedd på Sveriges mest populära tjänst för företagsinformation

Genom att annonsera på allabolag.se når du ut till över 1,3 miljoner beslutsfattare och besökare varje månad. Underlätta för dem att hitta till just dig och ditt företag. Allabolag.se erbjuder dig flera effektiva annonsmöjligheter. Fånga uppmärksamheten via en premiumbanner, presentera och profilera ditt företag på en egen sida, hamna före konkurrenterna i söklistan med vår sökordsannonsering. Utmärk din kreditvärdighet med ett UC Sigill.


Sponsrade länkar

Sponsrade länkar

Placera dig i topp och gå om konkurrenterna

Med sponsrade länkar hos oss ser vi till att du rankas högst upp i träfflistan på allabolag.se. Annonsen kopplas till relevanta branscher och sökord och gör att ditt budskap syns i rätt sammanhang.

Vi kan självklart hjälpa dig med säljande budskap och träffsäkra sökord om du önskar!

Så här funkar det:

  1. Ta fram en annonsidé och formulera rubrik och text. Rubriken ska fånga besökarens intresse och texten bör förklara själva erbjudandet. Ange webbadressen till den sida som du vill att annonsen ska länka till och upp till fyra länkar.
  2. Välj bransch och nyckelord till din målgrupp och som du vill att annonsen ska vara kopplad till. Om flera annonsörer anger samma bransch/sökord visas de efter det pris per klick som annonsen är inlagd till; En annonsör som betalar 20 kr per klick kommer att visas dubbelt så ofta som den som betalar 10 kr per klick för samma sökord.
  3. Bestäm det totala beloppet du vill lägga på din annons, och hur mycket som ska dras av vid varje klick. Om du till exempel väljer ett belopp på 10 000 kr och att priset per klick ska vara 10 kr, kommer annonsen att visas tills du har fått 1000 besök från allabolag.se till din webbsida.

Lämna din information så kontaktar vi dig.


UC Sigill

UC Sigill

Guld, silver eller brons

Med ett UC Sigill visar du att ditt företag är kreditvärdigt. Sigillet indikerar att ditt företag inte riskerar att hamna på obestånd, det vill säga att ditt företag klarar att fullfölja alla betalningsåtaganden.

UC Sigill baseras på kreditvärderingssystemet UC Risk Företag. Risken beräknas för om ett företag hamnar på obestånd inom ett år. Alla svenska företag klassificeras i risklasserna 1-5, där 5 innebär lägst risk.

UC Sigill på allabolag.se är 2950 kr/år.

UC är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag, och UC Sigill baseras på kreditvärderingssystemet UC Risk Företag. Risken beräknas för om ett företag hamnar på obestånd inom ett år. Alla svenska företag klassificeras i risklasserna 1-5, där 5 innebär lägst risk.

Riskklass 5 - Guldsigill
Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet. 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad.

Riskklass 4 - Silversigill
Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

Riskklass 3 - Bronssigill
Företaget bedöms vara kreditvärdigt. 96,94 - 99,26% sannolikhet till överlevnad.

Lämna din information så kontaktar vi dig.


Bolagspresentation

Bolagspresentation

Presentera, profilera och påverka

Med en bolagspresentation hjälper du dina kunder och andra nyfikna att hitta dig. Ge en intresseväckande verksamhetsbeskrivning, öka varumärkeskännedomen med er logotyp och gör det lätt att nå er med rätt kontaktuppgifter. Priset för en bolagspresentation är 6988 kr för ett helt år.

Lämna din information så kontaktar vi dig.


Bannerannonsering

Bannerannonsering

Fånga beslutsfattarnas uppmärksamhet

När du annonserar på allabolag.se når du en högintressant publik för ditt företag. Här kommunicerar du med över 1,3 miljoner besökare varje månad, varav hälften består av företagsägare. 18 procent utgörs av verkställande direktörer och chefer med personalansvar. Hela 42 procent besöker allabolag.se flera gånger i veckan. I snitt stannar en besökare kvar fem minuter och går in på cirka sju sidor per gång

Läs mer om allabolag.se och våra annonslösningar här!

Läs mer