Historiska bolagshändelser

Se om det skett adressändringar
Få historisk överblick i ett bolag
Ta reda på om en ny kund eller leverantör är tillförlitlig
Historiska företagshändelser

Är du intresserad av att se vilka som satt i styrelsen under ett visst år, när vd:n tillträdde eller när ett bolag registrerade ett visst varumärke hos Patent- och registreringsverket? Bolagshändelser och historik i Allabolag Plus ger dig en helhetsbild av bolagets historik.

Varumärkesregistreringar, styrelseuppgifter, byte av revisor, adressändringar. Detta är bara några av alla de bolagshändelser som du kan se med Allabolag Plus. Du kan enkelt sortera på det år du är intresserad av och under varje händelse får du mer information.

Visste du att funktionen Bevakning i Allabolag Plus gör att du kan bevaka upp till 25 bolag och bli meddelad när en ny bolagshändelse registreras

Fler Allabolag Plus features

Bevakning

Bevaka upp till 25 bolag och få meddelande när något förändrats i ett bolag, exempelvis när deras nyckeltal uppdaterats.

Läs mer

Bolagsvärde

Vår unika värderingsmodell jobbar dygnet runt för att du som användare av Allabolag Plus ska få en så korrekt bild av hur mycket ett bolag är värt.

Läs mer

Befattningshistorik

Med Befattningshistorik kan du se vilka bolag en person tidigare varit aktiv i och vilken roll som personen hade.

Läs mer

Exportera data

Exportera de 20 första bolagen i sökresultaten och få snabb tillgång till viktig information såsom omsättning och kontaktuppgifter.

Läs mer
Till toppen