Om allabolag.se

Allabolag.se är Sveriges mest populära tjänst för alla som är intresserade av att veta mer om Sveriges alla bolag.

Vill du kontrollera ett företags ekonomi? Behöver du information för att kunna välja rätt hantverkare? Vill du veta vilka styrelser en viss person är engagerad i? På allabolag.se hittar du den företagsinformation du behöver. Med information från bland annat Statistiska Centralbyrån, Bolagsverket och UC har vi gjort en stor mängd affärsdata tillgänglig för dig. Nu kan du även enkelt ta del av verksamhetsbeskrivningar, bokslut och nyckeltal kostnadsfritt. Det går även att köpa kreditupplysningar från UC och årsredovisningar.

Allabolag.se grundades 2007. Idén föddes ur privatpersoners och småföretags behov av att enkelt och kostnadsfritt få ta del av samma information som storföretagen. Vår målsättning är fortfarande att erbjuda omfattande företagsinformation på ett enkelt och användarvänligt sätt. Sedan januari 2016 är allabolag.se en del av UC-koncernen.

Information på allabolag.se får inte kopieras, distribueras, tillgängliggöras för annan eller i något kommersiellt syfte användas på annat sätt utan att allabolag.se eller vederbörande rättighetshavare lämnat sitt uttryckliga medgivande till detta.

allabolag.se drivs av UC Affärsinformation AB. Utgivningsbevis har utfärdats av Radio- och TV-verket enligt den s.k. databasregeln vilket innebär att webbplatsen omfattas av grundlagsskyddet i Yttrandefrihetsgrundlagen. Ansvarig utgivare är Anders Hugosson.

allabolag.se ingår i UC koncernen tillsammans med moderbolaget UC AB samt dotterbolagen UC Affärsinformation och UC Affärsfakta.

→ LÄS MER OM UC-KONCERNEN

Prova oss gärna!