Om tjänsten

Vill du kontrollera ett företags ekonomi? Behöver du information för att kunna välja rätt hantverkare? Vill du veta vilka styrelser en viss person är engagerad i? Vill du kontrollera om en Internetbutik drivs av ett seriöst företag innan du gör en beställning? På allabolag.se hittar du den företagsinformation du behöver, utan byråkratiska omvägar och abonnemangs-kostnader.

Inloggade användare på allabolag.se får du ut ännu mer av tjänsten. Det går snabbt och är enkelt att och det är helt kostnadsfritt. Du kan läsa mer om att bli en inloggad användare på sidan Mitt konto

Tidigare har det varit tidskrävande och dyrt för privatpersoner och mindre företag att få tag i företagsinformation. Nu kan du enkelt ta del av verksamhetsbeskrivningar, bokslut och nyckeltal gratis. Det går även att köpa kreditupplysningar och årsredovisningar i original med ett sms.

Vi är stolta över att kunna presentera en tjänst som erbjuder gratis och dagsfärsk information om alla Sveriges företag. Med information från bl.a. Statistiska Centralbyrån, Bolagsverket och UC har vi gjort en stor mängd data tillgänglig för alla med internetuppkoppling. Vår databas uppdateras kontinuerligt vilket gör att dagsfärsk information aldrig är längre än ett musklick bort.

Idén föddes ur privatpersoners och småföretags behov av ett enkelt sätt att ta del av samma information som storföretagen utan kostnader och förbehåll. Målsättningen var att erbjuda omfattande företagsinformation i enklast möjliga gränssnitt.

Prova oss gärna!

allabolag.se