Bättre affärer

För bra för att inte använda

På allabolag.se kan du välja mellan flera smarta tjänster som hjälper ditt företag att arbeta strategiskt och med genomtänkta val mot era målsättningar. Vi förser dig med rätt kontaktuppgifter till de du behöver. Vi ger dig intressant och användbar företagsinformation, såsom årsredovisningar och nyckeltal. I vår konkurrentanalys får du ett värdefullt underlag till framtida affärsstrategier och beslut. Som inloggad användare får du tillgång till ännu mer information, helt kostnadsfritt.

Brand

Adresser & andra uttag

Mer träffsäker kommunikation

Våra experter hjälper dig att hitta rätt telefonnummer och adresser till de du söker - direkt och samlat. Vi förser dig med uppdaterad företagsinformation, e-post till befattningshavare, prospectlistor och kundregister samt ser till att du effektivt hittar nya kunder och andra företag. Informationen anpassas efter den bransch, omsättning eller geografiska område som du önskar.
Vi levererar även bokslutsinformation till dig som vill göra egna analyser. Tio års historik av bokslut och nyckeltal ger dig ett gediget analysunderlag och förutsättningarna för skarpa relevanta säljstrategier. All information levereras komplett och smidigt förpackat i en Excelfil.

Lämna din information så kontaktar vi dig.


Brand

Bevaka företag

Du får veta när det händer

Vi meddelar dig så fort det sker viktiga händelser hos konkurrenter, kunder, leverantörer eller andra intressanta bolag. Styrelseförändringar, ny vd, adressändring eller ny årsredovisning är några exempel på vad som vi aviserar i din bevakning. Allabolag.se kan även skräddarsy dina bevakningsuppdrag så att du får bredare bevakning av hela branscher och geografiska områden. Vill du månadsvis få en Excelfil med nystartade företag inom en viss region? Bevaka konkurser inom valda branscher eller områden via dagliga aviseringar.
Onlinebevakning
Med Onlinebevakning från allabolag.se får du veta om förändringar sker i de bolag du väljer att bevaka. Du kan även bevaka ditt eget bolag för att i ett tidigt skede upptäcka försök till bolagskapning. Bevaka upp till fem bolag utan kostnad.
Mer info om bevakning

Lämna din information så kontaktar vi dig.

API

API

Sök och finn - direkt hos dig

Vi vill erbjuda dig Sveriges bästa API för företagsinformation. Genom att integrera allabolag.se i ditt system kan du söka efter- och finna skräddarsydd information direkt hos dig. Vårt API gör det enkelt att importera informationen till dina egna system. Du hämtar snabbt och smidigt årsredovisningar och kreditupplysningar, och kan ta fram egna tjänster utifrån informationen du får.
Om du vill ordnar vi med ett uppdaterat CRM-system som gör att samma information som finns på allabolag.se visas direkt hos dig. Sök efter företag med samma träffbild som om du sökt här hos oss, eller gör mer avancerade sökningar.

Lämna din information så kontaktar vi dig.


Konkurrentrapport

Konkurrentrapport

Strategisk koll på konkurrenterna

Vår konkurrentanalys ger dig ett värdefullt underlag för framtida beslut och affärsstrategier. I analysen får du en bra bild av din verksamhets styrkor och svagheter i jämförelse med dina konkurrenter, men också med branschen som helhet. Denna kunskap är viktig och vägledande i dagens föränderliga företagsklimat, och perfekt att ha med sig till nästa träff med styrelsen eller revisorn.
Analysen sammanställs i en rapport som, utöver jämförelsen, redovisar konkurrenternas kreditvärdighet, eventuella betalningsanmärkningar, styrelseförändringar, nya adresser, byte av firmatecknare och allt annat som är av intresse. Till exempel får du även veta om de finns med på varningslistor från Svensk Handel eller Förenade Bolag.

Konkurrentrapport exempel 1
Konkurrentrapport exempel 2

Lämna din information så kontaktar vi dig.