Befattningshistorik

Undersök potentiella samarbetspartners
Se en styrelseledamots befattningar
Få en inblick i styrelsens status
Befattningshistorik

Vill du få en komplett bild över en persons tidigare kopplingar till bolag och föreningar? Har en viss personen många konkurser bakom sig eller varit aktiv i oseriösa bolag? Befattningshistorik i Allabolag Plus ger dig svaren.

Att veta vem man gör affärer med är A och O i dagens affärslandskap. Med Befattningshistorik kan du se vilka bolag en person tidigare varit aktiv i och vilken roll som personen hade. Detta kan till exempel vara bra om du söker ny vd till ditt bolag eller planerar affärer med en viss person.

Med Allabolag Plus får du bättre koll.

Visste du att Allabolag Plus även har bevakning på bolag.

Fler Allabolag Plus features

Bevakning

Bevaka upp till 25 bolag och få meddelande när något förändrats i ett bolag, exempelvis när deras nyckeltal uppdaterats.

Läs mer

Historiska företagshändelser

Med bolagshändelser får du en helhetsbild av ett bolags historik. Du kan enkelt sortera på år och under varje händelse får du mer information.

Läs mer

Bolagsvärde

Vår unika värderingsmodell jobbar dygnet runt för att du som användare av Allabolag Plus ska få en så korrekt bild av hur mycket ett bolag är värt.

Läs mer

Exportera data

Exportera de 20 första bolagen i sökresultaten och få snabb tillgång till viktig information såsom omsättning och kontaktuppgifter.

Läs mer
Till toppen