LINAS

Varumärke tillhör Cheffelo Sweden AB

Ansökningsnummer 2022-03638
Ansökningsdatum 2022-07-04
Registreringsnummer 630055
Registreringsdatum 2024-04-03
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2032-07-04
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 16

Kokböcker; trycksaker nämligen matrecept och matsedlar.

Klass: 29

Kött; fisk; fjäderfä; vilt; köttextrakt; konserverade, torkade och tillagade frukter och grönsaker; geléer; sylter; fruktkompotter; ägg; mjölk och mjölkprodukter; ätliga oljor och fetter; färdiglagade maträtter av kött; färdiglagade måltider bestående helt eller i huvudsak av fjäderfä; färdiglagade måltider bestående helt eller i huvudsak av vilt; färdiglagade maträtter bestående av fisk och skaldjur; färdiglagade måltider bestående helt eller i huvudsak av grönsaker; färdiglagade soppor.

Klass: 30

Färdiglagade maträtter, barnmat (ej för medicinska ändamål) och näringspreparat baserade på ris och/eller spannmål; frukostflingor, gröt och gryn; bröd; konditorivaror; müsli; granola; mjöl; mjöl tillverkat av bönor, rotfrukter eller fröer; socker; välling; havreflingor; spannmålsbaserad mellanmålsmat; brödmixer; kakmixer; pasta; gryn; glass; glass, ej framställd av mjölkprodukter; smet för tillagning av pannkakor; snabbmixar för pannkakor; pannkakor; färdiglagade maträtter innehållande pasta; mjölbaserade maträtter; välling på mjölkbas.

Klass: 32

Öl och porter; mineral- och kolsyrat vatten samt andra icke alkoholhaltiga drycker; fruktdrycker och -juicer; safter och andra koncentrat för framställning av drycker; drycker och smoothies innehållande spannmål och/eller bönor; smoothies; nötdrink i form av kokosnötsmoothie (mjölkfri).

Klass: 35

Återförsäljartjänster avseende livsmedel; prenumerationstjänster avseende matrecept och matlagningstips; konsumentinformation on-line; on-line information avseende shopping; annons- och reklamtjänster via bloggar; kommersiella informationstjänster, åtkomst genom tillgång till databaser.

Klass: 39

Varuleveranser.

Klass: 41

Undervisning/utbildning; anordnande av handledning/instruktion; anordnande av seminarier och konferenser; underhållning; kulturverksamhet; förlagstjänster och journalistik; produktion, utgivning och publicering av tidningar, tidskrifter, böcker, nyhetsbrev, recept, menyer, matlagningstips och publikationer i tryckt form och på internet.