Klimaträtt liv

Varumärke tillhör ICA AB

Ansökningsnummer 2014-06826
Ansökningsdatum 2014-10-23
Registreringsnummer 523820
Registreringsdatum 2015-03-17
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2025-03-17
Typ Figurativt

Klimaträtt liv

Varor & Tjänster

Klass: 9

Mjukvaror; kommunikationsprogramvara för elektroniskt utbyte av data, ljud, video, bilder och grafik, via datornät, mobila och trådlösa nät och telekommunikationsnät; programvara för behandling av bilder, grafik, ljud, video, och text; elektroniska tidskrifter; bankkort.

Klass: 16

Pappersvaror och undervisningsmaterial; trycksaker; tryckta recept; böcker och tidskrifter.

Klass: 29

Kött, fisk, fjäderfä och vilt; köttextrakt; konserverade, frysta, torkade och tillagade frukter och grönsaker; geléer, sylter, fruktkompotter; ägg, mjölk och mjölkprodukter; ätliga oljor och fetter.

Klass: 30

Kaffe, te, kakao och kaffeersättningar; ris; tapioka och sagogryn; mjöl och näringspreparat tillverkade av spannmål; bröd, konditorivaror och godsaker; glass; socker, honung, sirap; jäst, bakpulver; salt; senap; vinäger, såser (smaktillsatser); kryddor; is.

Klass: 31

Spannmål och jordbruks-, trädgårds- och skogsbruksprodukter, ej ingående i andra klasser; levande djur; färska frukter och grönsaker; fröer och utsäden; levande plantor, växter och blommor; djurfoder; malt.

Klass: 32

Öl; mineral- och kolsyrat vatten samt andra icke alkoholhaltiga drycker; fruktdrycker och -juicer; safter och andra koncentrat/preparat för framställning av drycker.

Klass: 35

Annons, reklam, marknadsföring och säljfrämjande tjänster; public relationstjänster; demonstration och visning av produkter; tjänster avseende handelsmässor och -utställningar; lojalitets-, incitaments- och bonusprogramtjänster; upplåtande av annonsutrymme, tid och media; distribution av annons-, marknadsförings- och reklarnmaterial; kommersiell handel, återförsäljningstjänster och konsumentinformation; företagsassistans, -ledning och -administration; företagsanalyser, -undersökningar och -information.

Klass: 36

Försäkringstjänster; tjänster avseende fast egendom; finansiella och monetära tjänster; fastighetsmäkleri; penninginsamlingar och sponsring; tjänster avseende ekonomiska värderingar; finansiering av projekt; informationstjänster avseende finansiella tjänster; finansiella tjänster kopplade till bankkort.

Klass: 37

Byggnation, konstruktioner och rivning, installation, rengöring, reparation och underhåll; informations- och rådgivningstjänster avseende byggnation, installation, rengöring, reparation och underhåll.

Klass: 38

Upplåtande av åtkomst av prenumeration på recept och matlagningsråd, upplåtande av åtkomst av konsumentinformation online, upplåtande av åtkomst av information rörande konsumenthandel.

Klass: 39

Transporter och resor; emballering/paketering och förvaring av gods; parkeringstjänster: informationstjänster avseende transporter och paketering.

Klass: 40

Behandling och omvandling av material; återvinning och behandling av avfall; konditionering och rening av luft och vatten; behandling av livsmedel och dryck; informations- och rådgivningstjänster avseende behandling av material, återvinning, rening.

Klass: 41

Förlagstjänster och reportage; utbildning, underhållning, instruktion; konferenser, utställningar och tävlingar; idrottsaktiviteter; kulturverksamhet.

Klass: 42

Vetenskapliga och tekniska tjänster; IT-tjänster; ingenjörs- och naturvetenskapliga tjänster; forsknings- och utvecklingstjänster om klimat och klimatförändringar; bedömning av miljörisker; testning, verifieringstjänster och kvalitetskontroll; designtjänster; kvalitets- och miljökontroll samt miljö- och klimatmärkning av företag, produkter och tjänster; konsultationer, forskning och utveckling avseende miljö- och klimatfrågor; informations- och rådgivningstjänster avseende miljö- och klimatfrågor.

Klass: 43

Upplåtande av tillfälligt boende; utskänkning av mat och dryck.

Klass: 44

Trädgårdsskötsel och landskapsarkitekttjänster; informations- och rådgivningstjänster avseende kemikalieanvändning i trädgårdsbruk.