BEFAB

Varumärke tillhör Peab Anläggning AB

Ansökningsnummer 2007-03834
Ansökningsdatum 2007-04-26
Registreringsnummer 392092
Registreringsdatum 2007-11-02
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2027-11-02
Typ Figurativt

BEFAB

Varor & Tjänster

Klass: 1

Kemikalier för industriell, vetenskaplig och fotografisk användning, likaså för jordbruk, trädgårdsskötsel och skogsbruk; obearbetade konsthartser, obearbetade plaster; gödsel, jordförbättringspreparat; matjord; stenmjöl för jordbruksändamål; kemiska sammansättningar för eldsläckning; kemiska preparat för härdning och lödning, kemiska ämnen för konservering av livsmedel; garvämnen; bindemedel för industriell användning.

Klass: 12

Fordon och farkoster; släpvagnar; fortskaffningsmedel för transport till lands och i luften; delar och komponenter till fordon och farkoster ingående i klassen.

Klass: 19

Byggnadsmaterial (ej av metall); sten; grus; stenkross/makadam; betong; stenmjöl (byggnadsmaterial); styva rör (ej av metall) för byggnation; asfalt, tjära och bitumen; flyttbara byggnader (byggnationer), ej av metall; monument, ej av metall.

Klass: 37

Uppförande och anläggande av byggnationer; anläggningstjänster; schakt- och markarbeten; entreprenadtjänster avseende bygg-, schakt- och markarbeten; installations-, reparations- och underhållstjänster; installations-, reparations- och underhållstjänster avseende fordon, farkoster, maskiner, verktyg, redskap och avseende delar och tillbehör till sagda produktslag; uthyrningstjänster avseende konstruktions-, anläggnings- och byggnadsutrustningar, verktyg, redskap, maskiner och byggnadsmaterial.

Klass: 39

Transport; åkeritjänster; uthyrning av fordon, farkoster och delar och tillbehör till fordon och farkoster; förvaring av gods; anordnande av resor.

Klass: 40

Behandling av ämnen och material; tillverkning av varor för annans räkning, dock ej virke; tillverkning av specialanpassade fordon och farkoster, släpvagnar, fortskaffningsmedel för transport till lands och i luften samt delar och tillbehör till fordon och farkoster för annans räkning.

Klass: 42

Vetenskapliga och teknologiska tjänster och forskning och design relaterad därtill; industriell analys och forskningstjänster; design och utveckling av datahårdvara och mjukvara; samtliga sagda tjänster inom områdena transport, fordon och fordonstillbehör, mark- och fastighetsprojektering, konstruktion, uppförande och anläggande av byggnader och anläggningar.