SVENSKASPEL.SE

Varumärke tillhör AB Svenska Spel

Ansökningsnummer 2003-05992
Ansökningsdatum 2003-10-14
Registreringsnummer 366314
Registreringsdatum 2004-04-02
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2024-04-02
Typ Figurativt

SVENSKASPEL.SE

Varor & Tjänster

Klass: 9

Magnetiska databärare, inklusive CD-romskivor, försäljningsautomater samt mekanismer för myntstyrda apparater; spel och apparater för spel avsedda för användning enbart tillsammans med TV-mottagare, spelautomater; kassaapparater, räknemaskiner, databehandlingsutrustningar och datorer; värdeautomater.

Klass: 16

Papper, kartong; trycksaker, inklusive böcker, spelprogram, spelregistreringskvitton, spelkuponger, spelplaner, vinstkvitton, värdebevis, lotter och lottsedlar; fotografier; instruktions- och undervisningsmaterial (ej apparater); spelkort.

Klass: 28

Spel - inklusive spelbrickor, spelkulor, spelpjäser, spelmarker och elektroniska spel (ej för användning med TV-apparater) - och leksaker för människor och för husdjur.

Klass: 35

Affärs- och företagsinformation, reklambyråverksamhet och TV-reklamverksamhet, uthyrning av annonsutrymmen, publicering av reklamtexter, PR-tjänster och opinionsundersökningar, affischering, anordnande av utställningar för kommersiellt eller reklamändamål, varudemonstrationer och utdelning av varuprover, datoriserad registerhantering; ekonomisk prognosticering, redovisning av räkenskaper; reproduktion av dokument, statistisk information, sponsring (reklam) av idrottstävlingar, artistförmedlingar.

Klass: 36

Finansiella analyser och finansiell information, arrangerande av insamlingar, bankrörelse och betalkorttjänster, tjänster avseende deponering av värdesaker, elektronisk överföring av penningmedel, utställande av presentkort och -checkar, sponsring (ekonomisk/finansiell).

Klass: 41

Drivande av lotteri och lotteriverksamhet, vadhållningsverksamhet, hasardspelstjänster; undervisning/utbildning; anordnande av handledning/instruktion; underhållning; sport- och idrottsaktiviteter; anordnande av tävlingar (utbildning eller underhållning), bokförlagsverksamhet; information om undervisning, underhållning, rekreation och nöjen; utgivning av skrifter (ej reklamtexter); produktion av radio- och televisionsprogram; inspelningsstudiotjänster; uthyrning av ljud- och bildupptagningar; filmproduktion; uthyrning av spelautomater.

Klass: 42

Fotografering, fotoreportage och reportagetjänster; licensiering av immaterialrätter; utformning av datorprogramvara och leasing av åtkomsttid till databaser; uthyrning av försäljningsautomater; restaurangverksamhet; upplåtande av utställningslokaler.