KANAL FEM

Varumärke tillhör Discovery Networks Sweden AB

Ansökningsnummer 1996-01362
Ansökningsdatum 1996-02-06
Registreringsnummer 319189
Registreringsdatum 1996-11-08
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2026-11-08
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 9

Nautiska, fotografiska, kinematografiska och optiska apparater och instrument samt apparater och instrument för besiktning, vägning, mätning, signalering, undervisning, kontroll och övervakning (ej för medicinska ändamål); apparater för inspelning, upptagning, sändning eller återgivning av ljud och bilder; magnetiska databärare; grammofonskivor; CD-skivor och kassettband, exponerad och tecknad film, databehandlingsutrustningar och datorer.

Klass: 16

Papper, kartong samt produkter därav, ej ingående i andra klasser nämligen studio-, scen-, rekvisita- och manusmaterial; trycksaker; prospekt och tryckta publikationer, programtablåer, vykort, bokbinderimaterial; fotografier; pappersvaror (skriv- och kontorsmaterial), affischer, annonstavlor av papper och kartong, dekaler; skrivmaskiner och kontorsförnödenheter (ej möbler); instruktions- och undervisningsmaterial (ej apparater).

Klass: 35

Annons- och reklamverksamhet, affärs- och företagsinformation, uthyrning av annonsutrymmen, publicering av reklamtexter, PR-tjänster, företagsadministration och kontorstjänster; kundinformation vid försäljning av TV- och radioprogram.

Klass: 38

Telekommunikation, sändning av TV- och radioprogram, kabeltelevisionssändningar, nyhetsbyråtjänster, datorstödd överföring av meddelanden och bilder.

Klass: 41

Undervisning/utbildning; anordnande av handledning/instruktion; underhållning; tävlingar för underhållning, utbildning och idrottssyfte, sport- och idrottsaktiviteter, kulturverksamhet nämligen produktion och framförande av teater, musik och konst, utställningsverksamhet, produktion och visning av TV- och radioprogram samt video och film, framförande av liveföreställningar, inspelningsstudiotjänster, uthyrning av ljud- och bildupptagningar.

Klass: 42

Dataprogrammering, fotografering, fotoreportage och reportagetjänster, licensiering av TV- och radioprogram samt konsultation inom TV- och radioverksamhet.