Ansökningsnummer 1999-06356
Ansökningsdatum 1999-09-08
Registreringsnummer 347673
Registreringsdatum 2001-07-27
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2031-07-27
Typ Figurativt

5

Varor & Tjänster

Klass: 9

Nautiska, fotografiska, kinematografiska och optiska apparater och instrument samt apparater och instrument för besiktning, vägning, mätning, signalering, och undervisning, ej för medicinska ändamål; apparater för inspelning, upptagning, sändning eller återgivning av ljud och bilder, magnetiska databärare, grammofonskivor, CD-skivor och kassettband, exponerad och tecknad film, databehandlingsutrustning och datorer.

Klass: 16

Papper, kartong, trycksaker; prospekt och tryckta publikationer, programtablåer, vykort, bokbinderimaterial; fotografier; pappersvaror, (skriv- och kontorsmaterial), affischer, annonstavlor av papper och kartong, dekaler, skrivmaskiner och kontorsförnödenheter ( ej möbler); instruktons- och unervisningsmaterial (ej apparater).

Klass: 35

Annons- och reklamverksamhet, affärs- och företagsinformation, uthyrning av annonsutrymmen, publicering av reklamtexter, PR-tjänster, företagsadministration och kontorstjänster.

Klass: 38

Telekommunikation, sändning av TV- och radioprogram, kabel- och televisionssändningar, nyhetsbyråtjänster, datorstödd överföring av meddelanden och bilder.

Klass: 41

Undervisning/utbildning; anordnande av handledning/instruktion; underhållning; anordnande av tävlingar, sport- och idrottsaktiviteter, kulturverksamhet ingående i klassen, produktion och visning av TV- och radioprogram samt video och film, framförande av liveföreställningar, inspelningsstudiotjänster, uthyrning av ljud- och bildupptagningar.

Klass: 42

Dataprogrammering, fotografering, fotorepotage och nyhetsrepotagetjänster samt utveckling av nya TV- och radioprogram.