SOS ALARM INNOVATION

Varumärke tillhör SOS Alarm Sverige AB

Ansökningsnummer 2020-06890
Ansökningsdatum 2020-10-15
Registreringsnummer 611573
Registreringsdatum 2020-11-25
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2030-10-15
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 35

Servicecentraltjänster, nämligen bemanning av telefonväxlar samt telefonsvarartjänster för ej tillgängliga abonnenter avseende brand- och inbrottsalarm; telefonsvarartjänster i form av passning av kommuners telefonväxlar.

Klass: 38

Telekommunikation; kommunikationstjänster utförda av larmcentraler; upplåtande av åtkomst till databaser och datanätverk.

Klass: 39

Förmedling av bärgningstjänster; dirigering av ambulanstransporter, polistransporter, brandbilar, färdtjänst och taxi.

Klass: 41

Undervisning och utbildning; anordnande av handledning/instruktion; publiceringstjänster.

Klass: 42

Design och utveckling av datormjukvaror; datakonsulttjänster; upplåtande av nyttjanderätt till internetservrar och databaser; uthyrning av datorprogramvara; vetenskapliga eller teknologiska tjänster inklusive tjänster inom artificiell intelligens samt forskning och design som är relaterad till dessa tjänster.

Klass: 44

Information avseende epidemier, smittspridning och annan medicinsk information; förmedling av läkarvård i nödsituationer inkluderande alarmering samt dirigering av vårdpersonal.

Klass: 45

Information avseende naturkatastrofer, olyckor, bränder och andra händelser som påverkar säkerheten för individer och egendom; säkerhetstjänster för att skydda egendom och individer; övervakningstjänster; förmedling och dirigering av räddningstjänster utförda av larmcentraler; olycksfallsalarmstjänster, trygghetslarmstjänster; räddningskårsalarmeringstjänster; ambulansalarmeringstjänster; larmtjänster avseende brandlarm, överfallslarm och driftlarm.