Närkraft

Varumärke tillhör Dalakraft AB

Ansökningsnummer 2015-00565
Ansökningsdatum 2015-01-23
Registreringsnummer 525798
Registreringsdatum 2015-07-24
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2025-07-24
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 4

Bränsle; elektricitet; elektrisk energi.

Klass: 9

Apparater och instrument för övervakning, fjärrstyrning, kontroll och mätning av elektricitet och energiförbrukning; apparater för överföring/transformering av elektricitet via kraftledningar; elektriska kablar och kontaktdon samt stolpar och transformatorer för distribution och drift av elektricitet och energi; solbatterier och solceller för alstring av elektricitet och energi; detektorer och larmanordningar för användning vid energiproduktion och -distribution; bredbandsinstallationer.

Klass: 11

Anordningar för produktion och distribution av energi i form av vind-, vatten-, och kärnkraft samt kraftvärmeverk; delar och komponenter till nämnda varor ingående i klassen.

Klass: 19

Rör och stolpar (ej av metall) inkluderande vattenledningar och pipelines; master och pålar (ej av metall).

Klass: 35

Marknadsanalyser, marknadsstudier, marknadsundersökningstjänster och ekonomisk prognostisering; förmedling och avslut av kontrakt rörande handel med elleverans; elhandelstjänster; professionella företagskonsultationer; ekonomiska utredningar och värderingar; import - och exportagentur inom energiområdet.

Klass: 36

Finansiella konsultationstjänster inom energiområdet; finansiell sponsring; uthyrning av lokaler; förvaltning av fastigheter.

Klass: 37

Reparation och underhåll av byggnader och elektriska anordningar; elektriska installationstjänster; borrning efter olja, gas, kol, vatten eller andra naturtillgångar för framställning av kraft- och energiprodukter; nedmontering av kraftledningar.

Klass: 39

Transport; magasinering, förvaring och distribution av el, kraft, luft, värme och kyla, gas och olja, samt energibränslen; förvaring och lagring av avfall och sopor inkluderande restprodukter från energitillverkning; information om transport, distribution, magasinering och lagring av energiprodukter.

Klass: 40

Bearbetning och förädling av naturkällor och bränslen för framställning av energi och elektricitet, kyla, värme, luft och vatten; produktion av kraft och energi; leasing av utrustning för energiproduktion.

Klass: 41

Undervisning/utbildning; anordnande av handledning/instruktion.

Klass: 42

Vetenskapliga och teknologiska tjänster och därtill relaterad forskning och design; industriella analyser och forskningstjänster; konsultation inom energibesparing; rådgivning avseende energianvändning och energieffektivitet; tekniska konsulttjänster inom området alternativa energikällor; registrering av data avseende energiförbrukning i byggnader.