PEAB NORDENS SAMHÄLLSBYGGARE

Varumärke tillhör Peab AB

Ansökningsnummer 2020-07465
Ansökningsdatum 2020-11-05
Registreringsnummer 613412
Registreringsdatum 2021-03-05
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2030-11-05
Typ Figurativt

PEAB NORDENS SAMHÄLLSBYGGARE

Varor & Tjänster

Klass: 6

Oädla metaller och deras legeringar; byggnadsmaterial av metall; monteringsfärdiga hus av metall; järnvägsbyggnadsmaterial av metall; icke-elektriska kablar och metalltrådar; låsvaror och järnhandelsvaror (små) av metall; metallrör; kassaskåp; föremål av oädla metaller, ej ingående i andra klasser; malmer.

Klass: 19

Byggnadsmaterial (ej av metall); styva rör (ej av metall) för byggnads - och anläggningsändamål; asfalt, tjära och bitumen; monteringsfärdiga hus (ej av metall); monument (ej av metall).

Klass: 36

Försäkringsverksamhet; finansiella tjänster; monetära tjänster; fastighetsmäkleri; fastighetsförvaltning.

Klass: 37

Bygg- och reparationstjänster inkluderande anläggningar över och under jord; tillhandahållande/uthyrning av maskiner och utrustning för bygg- och reparationsarbeten; markförstärkning, markstabilisering.

Klass: 39

Transport; emballering och förvaring av gods; befraktning; parkeringsplats- och garageuthyrning; uthyrning av lagerlokaler; uthyrning av lastvagnar; åkerier; uthyrning av fordon och truckar.

Klass: 40

Behandling av vådliga ämnen, behandling av farliga material, behandling av giftiga material, behandling av material från avfall [återvinning], behandling av material med hjälp av kemikalier"; information avseende materialbehandling; metallbearbetning; sågningstjänster (sågverk); timmerfällning och - bearbetning; träbearbetning.

Klass: 41

Undervisning/utbildning; anordnande av handledning/instruktion; underhållning; sport- och idrottsaktiviteter, kulturverksamhet.

Klass: 42

Planering, kalkylering, etablering och avetablering av byggnadsprojekt; forskning och utveckling av byggnadsprojekt, ingenjörskonsultationer; arkitektkonsultationer; arkitekturverksamhet; besiktnings- och inspektionstjänster; design av inredningar (formgivning, planering); designtjänster (industriell formgivning); geologisk forskning och prospektering; ingenjörstjänster; konstruktionsritning; lantmäteritjänster; maskinritning; materialprovning; ingenjörsarbeten avseende anläggningar över och under jord.

Klass: 43

Uthyrning av flyttbara byggnader.

Klass: 44

Trädgårdsskötsel och landskapsarkitekttjänster; uthyrning av jordbruksmaskiner; landskapsarkitektur.