VATTENFALL

Varumärke tillhör Vattenfall AB

Ansökningsnummer 2000-08926
Ansökningsdatum 2000-11-24
Registreringsnummer 375133
Registreringsdatum 2005-09-30
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2025-09-30
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 9

Registrerade datorprogram; datorer; apparater för upptagning, överföring, sändning och reproduktion av ljud, ljus och bilder; elektroniska alarm; elektriska batterier; tändbatterier; antenner; detektorer; elektriska och optiska ledare; mätare; fördelningstavlor (el), gränssnitt för datorer; optiska apparater och instrument; elektriska övervakningsapparater.

Klass: 35

Annons- och reklamverksamhet; företagsledning; företagsadministration; kontorstjänster.

Klass: 36

Försäkringsverksamhet, finansiell verksamhet, fastighetsförvaltning.

Klass: 37

Anläggning, installation, konstruktion, reparation och underhåll av el-, tele- och datanät samt anläggningar för produktion och distribution av energi.

Klass: 38

Telekommunikation

Klass: 39

Distribution och lagring av energi, olja, gas, kol, värme, vatten, kyla och luft; rådgivning och konsultation inom energidistribution.

Klass: 40

Produktion av energi; rådgivning och konsultation avseende energiproduktion.

Klass: 41

Utbildning och undervisning; anordnande av handledning och instruktion; underhållning; sport- och idrottsaktiviteter; kulturverksamhet (ingående i klassen).

Klass: 42

Konsulttjänster avseende datorer och datorsystem; design och utveckling av programvara; teknisk drift av datorsystem, nämligen datorsystemanalyser och utformning/uppdatering av datorprogramvara; vetenskaplig rådgivning och konsultation inom miljövårdsfrågor; kvalitetskontroll; materialprovning; ingenjörstjänster; konstruktionsritning; biologisk och geologisk forskning.

Klass: 45

Konsultationer i säkerhetsfrågor.