SportExpressen

Varumärke tillhör Expressen AB

Ansökningsnummer 2004-01794
Ansökningsdatum 2004-03-09
Registreringsnummer 370916
Registreringsdatum 2005-03-04
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2025-03-04
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 9

Apparater för inspelning, upptagning, sändning eller återgivning av ljud och bilder; cd-skivor; datorspel (program); tv-spel (program); exponerad film; tecknad film.

Klass: 16

Tidningar, tidskrifter och trycksaker; böcker; fotografier; instruktions- och undervisningsmaterial (ej apparater); programtablåer.

Klass: 28

Gymnastik- och idrottsartiklar; spel och leksaker.

Klass: 35

Affärs- och företagsinformation; annons- och reklamverksamhet; produktion av TV-reklaminslag; TV-reklamverksamhet; uthyrning av annonsutrymmen; lagring av artiklar, reportage och annan text samt av fotografier i text- och bilddatabaser; framtagning av lagrade artiklar, reportage och annan text eller av fotografier från text- och bilddatabaser på papperskopia, diskett, CD-ROM-skiva eller i annan form; byråer för kommersiella informationstjänster.

Klass: 38

Telekommunikation; kommunikation via fiberoptiska nätverk, sändning av TV- och radioprogram; upplåtande av åtkomst till datanätverk, byråer för kommersiell nyhetsförmedling; upplåtande av åtkomst till text- eller bilddatabaser på internet innehållande artiklar, reportage, texter, fotografier, annat bildmaterial eller ljud.

Klass: 41

Anordnande av tävlingar och lotterier (utbildning och/eller underhållning); speltjänster tillhandahållna online; sportverksamheter nämligen anordnande av sport- och idrottsevenmang; information avseende utbildning, underhållning, sport och nyheter; inspelningsstudiotjänster; kulturverksamhet; inspelning av radio- och TV-program; framställande och produktion av CD-ROM-skivor; produktion och inspelning av film och videor; fotografering, fotoreportage, reportagetjänster; anordnande av musikevenemang.

Klass: 42

Förvaltning av immateriella rättigheter.