FEBER

Varumärke tillhör Expressen AB

Ansökningsnummer 2001-03015
Ansökningsdatum 2001-05-09
Registreringsnummer 355467
Registreringsdatum 2002-05-17
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2032-05-17
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 16

Tidningar, tidskrifter och trycksaker, böcker, bokbinderimaterial, fotografier, instruktions- och undervisningsmaterial (ej apparater), spelkort, trycktyper, klichéer.

Klass: 35

Annons- och reklamverksamhet; lagring av artiklar, reportage och annan text samt av fotografier i text- och bilddatabaser; byråer för kommersiella informationstjänster.

Klass: 38

Telekommunikationer.

Klass: 39

Distribution till allmänheten av CD-ROM-skivor samt film och videor, arrangerade av rundresor och guidade turer.

Klass: 40

Framtagning av lagrade artiklar, reportage och annan text eller av fotografier från text- och bilddatabaser på papperskopia, diskett, CD-ROM- skiva eller i annan form.

Klass: 41

Undervisning/utbildning; anordnande av handledning/instruktion; underhållning; kulturverksamhet i form av anordnande av utställningar, symposier, kongresser, festivaler, föreställningar, konserter och mässor för kulturella, utbildnings- , opinionsbildande och utställningsändamål; sportverksamhet nämligen anordnande av sport- och idrottsevenemang, inspelning av radio- och TV- program, framställande och produktion av CD-ROM-skivor, produktion och inspelning av film och videor, samt anordnande av musikevenemang.

Klass: 42

Upplåtande av åtkomst till text- och bilddatabaser på internet innehållande artiklar, repotage, texter, fotografier, annat bildmaterial eller ljud; förvaltning av immateriella rättigheter.