SYMFONI

Varumärke tillhör Tikkurila Sverige AB

Ansökningsnummer 2010-01398
Ansökningsdatum 2010-02-16
Registreringsnummer 410769
Registreringsdatum 2010-04-30
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2030-04-30
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 2

Målarfärger, fernissor, läcker, lasyrer och betser; grundfärger, mönja, brandsäkra och bakteriedödande färger, keramiska färger, färgmedel för textilier; bronseringslacker och förgyllningar; förtunnings- och förtjockningsmedel för färger, rostskyddsmedel och skyddsmedel mot angrepp på trä; ytbeläggningar (färger); färgämnen; metaller i folie- och pulverform för målare, dekoratörer, tryckare och konstnärer; kalkfärg.

Klass: 3

Rengöringspreparat, inkluderande preparat för mögel- och algborttagning; preparat för färg-, fernissa-, lack- och rostborttagning; rengöringsmedel för målarpenslar och målarrollrar; slipmedel, sandpapper.

Klass: 7

Maskinella bländare och omrörare för färger, fernissor och läcker; elektriska mixers; skakningsmaskiner; separatorer; pulverisatorer (maskiner); sprutpistoler för färg.

Klass: 16

Kulörprover applicerade på olika konkreta media som pappersark, pappersremsor, trä-, metall- och tygbitar; tryckt informations- och instruktionsmaterial avseende färgval och färgsättning; målarpenslar och målarrollrar; målerimallar; kraftpapper; konstnärsmaterial.

Klass: 40

Behandling av ämnen och material, särskilt färgbrytning och annan behandling av färger; ytbehandling; uthyrning av färgbrytningsutrustning.