RG:s Flyttstädning - hemstädning, flyttstädning & byggstädning

RG:s Flyttstädning startade 2013 och drivs av Roland Gustavsson som har gedigen branscherfarenhet. Verksamheten är ett städföretag som vänder sig till både privatpersoner och företag. Vårt arbetsområde omfattar Hässleholm, Kristianstad och Östra Göinge.

Har ni planer på att flytta till ny bostad eller till nya kontorslokaler? Hör av er till oss! Vi erbjuder komplett utförd flyttstädning och kan hjälpa er med det mesta inom städning. Vi utför till exempel storstädning, kontorsstädning samt byggstädning och hjälper även till om ni ska rensa ut en bostad eller ett kontor.

Vi utför alltid vårt arbete med fokus på kvalitet och noggrannhet. Alla städtjänster som erbjuds är omfattande och innehåller ett antal moment som alltid ingår som ett minimum. Våra skickliga städare anpassar naturligtvis sitt arbete så att ni ska få så bra resultat som möjligt. Några exempel på moment som ingår i både stor- och flyttstädning är: dammsugning och moppning av golv, rengöring av diskbänkar samt tvättning av toaletter och handfat.

RG:s Flyttstädning följer naturligtvis Mäklarförbundets rekommendationer. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de anlitar oss. Därför lämnar vi till exempel alltid tre dagars garanti på utförda arbeten och åtgärdar eventuella fel som blivit reklamerade inom denna period.

Ni hittar fullständig information om våra tjänster, villkor och garantier på vår hemsida. Hör gärna av er till oss på RG:s Flyttstädning om ni vill veta mer, anlita oss eller för att få en offert.

Bolagsöversikt

Information

Innehavare
Gunnar Roland Gustavsson
Bolagsform
Enskild firma
F-Skatt
Registrerad Läs mer
Moms
Registrerad i Momsregistret
Registreringsår
2013
OMSÄTTNING
500 - 699 tkr
Omsättningsintervallet grundar sig på den momsredovisning som företaget har gjort kalenderår 2023.

Kontaktuppgifter

Besöksadress
VATTUGATAN 25 LGH 1202 VATTUGATAN 25 LGH 1202
Ort
281 31 Hässleholm
Län
Skåne län

Visa alla adresser

Uppdaterad: 2024-05-22

Allabolag Plus

Med Allabolag Plus får du tillgång till bolagshändelser, uppskattat bolagsvärde och bevakning av upp till 25 bolag. Varje månad får du även följande produkter:

  • 10 st Kreditupplysning Bas
  • 1 st Registeringsbevis
  • 1 st Årsredovisning utan vattenstämpel

Abonnemang

89 kr exkl. moms / mån

Läs mer om Allabolag Plus
Laddar verksamhet ...
Pssst
Boosta din företagssida på allabolag.se
Med en personlig text samt logga kommer ditt företag sticka ut bland mängden.
Kom igång!