Om allabolag.se

Allabolag.se är Sveriges mest populära tjänst för alla som är intresserade av att veta mer om Sveriges alla bolag.

Vill du kontrollera ett företags ekonomi? Behöver du information för att kunna välja rätt hantverkare? Vill du veta vilka styrelser en viss person är engagerad i? Vill du kontrollera om en webbshop drivs av ett seriöst företag innan du gör en beställning?

På allabolag.se hittar du den företagsinformation du behöver, utan byråkratiska omvägar och abonnemangs-kostnader. Nu kan du även enkelt ta del av verksamhetsbeskrivningar, bokslut och nyckeltal kostnadsfritt. Det går även att köpa kreditupplysningar från UC och årsredovisningar.

Vi är stolta över att kunna presentera en tjänst som erbjuder kostnadsfri och dagsfärsk information om alla Sveriges alla företag. Med information från bland annat Statistiska Centralbyrån, Bolagsverket och UC har vi gjort en stor mängd data tillgänglig.

Allabolag.se startades 2007 och är sedan januari 2016 en del av UC-koncernen. Idén föddes ur privatpersoners och småföretags behov av ett enkelt sätt att ta del av samma information som storföretagen - utan kostnader och förbehåll. Målsättningen är att erbjuda omfattande företagsinformation i enklast möjliga gränssnitt.

Information på allabolag.se får inte kopieras, distribueras, tillgängliggöras för annan eller i något kommersiellt syfte användas på annat sätt utan att allabolag.se eller vederbörande rättighetshavare lämnat sitt uttryckliga medgivande till detta.

allabolag.se drivs av UC allabolag AB. Utgivningsbevis har utfärdats av Radio- och TV-verket enligt den s.k. databasregeln vilket innebär att webbplatsen omfattas av grundlagsskyddet i Yttrandefrihetsgrundlagen. Ansvarig utgivare är Caroline Spets.

allabolag.se ingår i UC koncernen tillsammans med moderbolaget UC AB samt dotterbolagen UC Bostadsvärdering AB och UC Marknadsinformation AB.

→ LÄS MER OM UC-KONCERNEN

Prova oss gärna!