Uppskattat bolagsvärde

Jämför värdet med konkurrenter
Använd strategiskt inför uppköp eller försäljning
Bra underlag vid låneansökan för eget bolag
Uppskattat bolagsvärde

Planerar du att investera i ett bolag eller vill ha bra koll på hur mycket ditt eget bolag är värt? Uppskattat bolagsvärde i Allabolag Plus ger dig en bättre bild av hur mycket ett bolag är värt.

Vår unika värderingsmodell jobbar dygnet runt för att du som användare av Allabolag Plus ska få en så korrekt bild av hur mycket ett bolag är värt. För att värdera ett bolag tittar vi bland annat på bolagets nettovinster, avkastning på eget kapital och bokförda värden i bolaget.

Med Allabolag Plus får du direkt en indikation hur mycket ett bolag är värt.

Observera att Uppskattat bolagsvärde är en kvalificerad bedömning av ett företags teoretiska värde som inte nödvändigtvis reflekterar ett eventuellt försäljningspris av bolaget.

Fler Allabolag Plus features

Bevakning

Bevaka upp till 25 bolag och få meddelande när något förändrats i ett bolag, exempelvis när deras nyckeltal uppdaterats.

Läs mer

Historiska företagshändelser

Med bolagshändelser får du en helhetsbild av ett bolags historik. Du kan enkelt sortera på år och under varje händelse får du mer information.

Läs mer

Befattningshistorik

Med Befattningshistorik kan du se vilka bolag en person tidigare varit aktiv i och vilken roll som personen hade.

Läs mer

Exportera data

Exportera de 20 första bolagen i sökresultaten och få snabb tillgång till viktig information såsom omsättning och kontaktuppgifter.

Läs mer
Till toppen