Åby Arena

Varumärke tillhör ÅBY TRAVSÄLLSKAP

Ansökningsnummer 2017-01724
Ansökningsdatum 2017-03-08
Registreringsnummer 539417
Registreringsdatum 2017-05-04
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2027-05-04
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 6

Byggnader av metall.

Klass: 35

Anordnande av mässor och utställningar för kommersiella ändamål eller reklamändamål; organisering av evenemang, utställningar, mässor och shower för kommersiella, säljfrämjande verksamhet och reklamändamål.

Klass: 36

Förvaltning av byggnader; förvaltning av kommersiell egendom; förvaltning av fastigheter; utarrendering av utställningslokaler; uthyrning av fast egendom; tjänster avseende fastighetsförvaltning av kommersiella byggnader; uthyrning av affärslokaler; arrendering och uthyrning av affärslokaler; uthyrning av byggnader.

Klass: 39

Uthyrning av parkeringsplatser.

Klass: 41

Anordnande och genomförande av konferenser och kongresser; anordnande av hästevenemang; drift av fitnesscenter; information avseende kapplöpningshästar; organisering av hästkapplöpningar; upplåtande av anläggningar för hälsoklubbar [fysisk träning]; hälsoklubbs- och gymtjänster.

Klass: 43

Upplåtande av konferens-, utställnings- och möteslokaler; uthyrning av möteslokaler; uthyrning av stolar, bord, bordslinne och glasvaror; utskänkning av mat och dryck; hotellverksamhet; upplåtande av kortvarigt boende (hotell); restauranger.