Ansökningsnummer 2016-04653
Ansökningsdatum 2016-07-01
Registreringsnummer 535995
Registreringsdatum 2016-11-22
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2026-11-22
Typ Figurativt

SVENSKA SFL

Varor & Tjänster

Klass: 14

Smycken; armband (juvelerarvaror).

Klass: 16

Papper; kartong; trycksaker; bokbinderimaterial; fotografier; pappersvaror (skriv- och kontorsmaterial); klister och lim för pappersvaror och hushållsändamål; konstnärsmaterial; målarpenslar; skrivmaskiner och kontorsförnödenheter (ej möbler); instruktions- och undervisningsmaterial (ej apparater); plastmaterial för emballering (ej ingående i andra klasser); trycktyper; klichéer.

Klass: 24

Vävnader och ersättningar för textilier; sängkläder; bordsdukar; vävnader och textila produkter, ej ingående i andra klasser.

Klass: 25

Kläder, fotbeklädnader, huvudbonader.

Klass: 28

Spel och leksaker; gymnastik- och sportartiklar.

Klass: 35

Annons- och reklamverksamhet; spridning av annons- och reklammaterial; marknadsföring av insamlingar, däribland penninginsamlingar för välgörande ändamål och finansiell sponsring, undervisning/utbildning, anordnande av handledning/instruktion, underhållning, sport- och idrottsaktiviteter och kulturverksamhet.

Klass: 36

Anordnande av finansiella insamlingar; anordnande av insamlingar; penninginsamlingar för välgörande ändamål; finansiell sponsring; finansiella tjänster; finansiell förvaltning; monetära tjänster; information om insamlingar, däribland penninginsamlingar för välgörande ändamål och finansiell sponsring.

Klass: 41

Undervisning/utbildning; anordnande av handledning/instruktion; underhållning; sport- och idrottsaktiviteter, kulturverksamhet; skolor (utbildning); arrangerande och ledning av konserter; framförande av liveföreställningar; information om undervisning/utbildning, anordnande av handledning/instruktion, underhållning, sport- och idrottsaktiviteter och kulturverksamhet.