Ansökningsnummer 2017-09028
Ansökningsdatum 2017-12-20
Registreringsnummer 544979
Registreringsdatum 2018-04-03
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2028-04-03
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 9

Anordningar för navigering, vägledning, spårning, målsökning och kartografi; anordningar för säkerhet, skydd och signalering; informationsteknologiska anordningar, ljudanordningar, visuella anordningar, multimedieanordningar och fotografiska anordningar; inspelningar; mätnings-, detekterings- och övervakningsinstrument, indikatorer och kontrollanordningar; optiska anordningar, förstärkare och korrektorer; utrustning för informationsteknologi samt audiovisuella varor; utrustning för vetenskaplig forskning och laboratorier, undervisningsapparater och simulatorer; vetenskapliga anordningar och laboratorieanordningar för behandling med elektricitet.

Klass: 16

Trycksaker; påsar och artiklar för emballering, förpackning och förvaring, av papper, kartong eller plast; pappersvaror och undervisningsmaterial; papper och kartong.

Klass: 35

Annons- och reklamverksamhet, säljfrämjande och marknadsföringstjänster; företagsanalyser, -undersökningar och -information; företagsassistans, -ledning och -administration; reklam, marknadsföring och säljfrämjande tjänster.

Klass: 41

Förlagstjänster och reportage; översättning; översättning och tolkning; tjänster avseende utbildning, underhållning och sport; utbildning, underhållning och sport.

Klass: 42

Datortjänster; designtjänster; it-tjänster; testning, verifieringstjänster och kvalitetskontroll; vetenskapliga och tekniska tjänster; vetenskapliga och teknologiska tjänster.