SSF Stöldskyddsföreningen

Varumärke tillhör SVENSKA STÖLDSKYDDSFÖRENINGEN

Ansökningsnummer 2017-07446
Ansökningsdatum 2017-10-25
Registreringsnummer 544352
Registreringsdatum 2018-03-02
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2028-03-02
Typ Figurativt

SSF Stöldskyddsföreningen

Varor & Tjänster

Klass: 9

Programvara, datoriserad databas och programvara for inmatning;lagring, behandling och hämtning av information avseende säkerhet för egendom och individer; programvara för utvärdering och handledning/instruktion avseende säkerhet för egendom och individer.

Klass: 16

Trycksaker; böcker; handböcker; kalendrar; kataloger; klistermärken;magasin; skriv- och kontorsmaterial; skyltar av papper eller kartong; tidningar; tidskrifter; tryckta publikationer; instruktions- och undervisningsmaterial (ej apparater).

Klass: 35

Registerhantering; opinionsundersökningar; sammanställning,systematisering och inmatning av information i databaser.

Klass: 38

Upplåtande av åtkomst av information rörande säkerhet ochsäkerhetstjänster för att skydda egendom och individer on-line ochgenom hemsida (telekommunikation); upplåtande av åtkomst till elektroniska butiker och tjänster (telekommunikation).

Klass: 41

Undervisning/utbildning; anordnade av handledning/instruktion;arrangerande och underhållande av konferenser, kongresser, seminarier, studiecirklar och symposier; instruktionstjänster; praktisk utbildning; publicering av elektroniska böcker och tidskrifter on-line och genom hemsida; publicering av texter; upplåtande av elektroniska publikationer on-line och genom hemsida; utbildningsinformation; utbildningstjänster; utgivning av böcker och andra skrifter; tillhandahållande av utbildning, handledning och instruktion on-line och genom hemsida.

Klass: 45

Säkerhetstjänster för att skydda egendom; säkerhets- och spärrtjänstervid förlust av egendom; brottsförebyggande tjänster; konsultationer, information och rådgivning i säkerhets- och stöldskyddsfrågor och angående märkning av stöldbegärlig egendom.