Golfnyttan

Varumärke tillhör SVENSKA GOLFFÖRBUNDET

Ansökningsnummer 2015-00813
Ansökningsdatum 2015-02-04
Registreringsnummer 525193
Registreringsdatum 2015-06-09
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2025-06-09
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 35

Marknadsföring via direktanslutning till datornätverk och webbplatser; säljfrämjande tjänster, annonsering och marknadsföring via webbplatser on-line; sammanställning av annonser för användning som webbsidor; sammanställning av annonser och reklam för användning som webbsidor på internet; upplåtande av utrymme på webbplatser för reklam av varor och tjänster; utarbetande av annons- och reklammaterial för användning som webbsidor; utformning av reklam för användning som webbsidor; uthyrning av annonsutrymme på en webbplats; webbannonsering.

Klass: 36

Fakturabetalningstjänster tillhandahållna via en webbplats; kapitalanskaffningstjänster via webbplats för gräsrotsfinansiering.

Klass: 41

Anordnande av webbseminarier; publicering av webbtidskrifter; utgivning av periodiska tidningar; utgivning av tidningar, tidskrifter, kataloger och broschyrer.

Klass: 42

Design av hemsidor och webbplatser; design av webbplatser för reklamändamål; grafisk design för sammanställning av webbsidor på internet; hantering av webbplatser för andras räkning; skapande av webbplatser på internet.