Ansökningsnummer 2019-02467
Ansökningsdatum 2019-04-09
Registreringsnummer 601569
Registreringsdatum 2019-05-06
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2029-04-09
Typ Figurativt

Varor & Tjänster

Klass: 16

Tryckt reklam: Reklambroschyrer; Reklamaffischer; Reklampublikationer.

Klass: 18

Läder och Iäderimitationer; Djurskinn och djurhudar; Bagage och väskor; Paraplyer och parasoller, Promenadkäppar; Piskor, seldon och sadelmakerivaror. Halsband, koppel och kläder för djur; Plånböcker.

Klass: 25

Kläder, huvudbonader; Skärp.

Klass: 35

Promotion av sporttävlingar och sportevenemang; Återförsäljning av bilar, bildelar, och biltillbehör; Annons- och reklamverksamhet; Företagsledning; Annonsering via internet om bilar till försäljning.

Klass: 41

Organisation av bilrallyn, bilturer och biltävlingsevenemang; Organisering av biltävlingar; Organisering av biltävlingsevenemang; Undervisning eller utbildning; Anordnande av handledning eller instruktion; Underhållning; Sport- och idrottsaktiviteter, kulturverksamhet; Anordnande av konferenser; Anordnande av sportevenemang och tävlingar; instruktion/handledning i bilkörning; Bilskolor; Biljettbyråtjänster [underhållning]; Produktion av ljud- och bildupptagningar på ljud- och bildmedier; Förmedling av biljetter till underhållningsevenemang.

Klass: 42

Besiktning av bilar; Design av bilar; Vetenskapliga eller teknologiska tjänster samt forskning och design som är relaterad till dessa tjänster; Industriella analys- och forskningstjänster; Design eller utveckling av hårdvara och mjukvara för datorer; Digitalisering av ljud och bilder; Interaktiva hosting-tjänster som gör att användaren kan publicera och dela sitt eget innehåll och sina egna bilder på nätet

Klass: 43

Utskänkning av mat och dryck; Tillfälligt boende; Hotelltjänster; Restaurangtjänster.