SDC SWEDISH DRIFT CHAMPIONSHIP

Varumärke tillhör SVENSKA BILSPORTFÖRBUNDET

Ansökningsnummer 2018-03070
Ansökningsdatum 2018-05-08
Registreringsnummer 550581
Registreringsdatum 2019-01-16
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2029-01-16
Typ Figurativt

SDC SWEDISH DRIFT CHAMPIONSHIP

Varor & Tjänster

Klass: 16

Tryckt reklam; Reklampublikationer. Reklambroschyrer; Reklamaffischer.

Klass: 18

Läder och läderimitationer; Djurskinn och djurhudar; Bagage och väskor; Paraplyer och parasoller; Promenadkäppar; Piskor, seldon och sadelmakerivaror; Halsband, koppel och kläder för djur; Plånböcker; Skärp.

Klass: 25

Kläder; Kläder; huvudbonader.

Klass: 35

Promotion av sporttävlingar och sportevenemang; Återförsäljning av bilar, bildelar och biltillbehör; Annons- och reklamverksamhet; Företagsledning; Annonsering via internet om bilar till försäljning.

Klass: 41

Organisation av bilrallyn, bilturer och biltävlingsevenemang; Organisering av biltävlingar; Organisering av biltävlingsevenemang; Undervisning eller utbildning; Anordnande av handledning eller instruktion; Sport- och idrottsaktiviteter, Anordnande av konferenser; Anordnande av sportevenemang och tävlingar; Instruktion/handledning i bilkörning; Bilskolor; Produktion av ljud- och bildupptagningar på ljud- och bildmedier; Förmedling av biljetter till underhållningsevenemang, nämligen bilrallyn, bilturer och biltävlingsevenemang.

Klass: 42

Besiktning av bilar; Design av bilar; Vetenskapliga eller teknologiska tjänster avseende bilar, fordon och biltävlingsevenemang;

Klass: 43

Utskänkning av mat och dryck; Tillfälligt boende; Hotelltjänster; Restaurangtjänster.