LANTMÄNNEN

Varumärke tillhör Lantmännen ek för

Ansökningsnummer 2017-04528
Ansökningsdatum 2017-06-27
Registreringsnummer 546331
Registreringsdatum 2018-06-20
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2028-06-20
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 8

Handdrivna verktyg och handredskap; knivsmidesvaror, bestick; blanka vapen; rakhyvlar och -apparater.

Klass: 9

Apparater och instrument för vägning, mätning, signalering, kontroll (övervakning), livräddning och undervisning; databehandlingsutrustningar; mjuk- och hårdvara för digitala tjänster; nedladdningsbara applikationer; datorprogramvaruplattformar; programvara för logistik, förvaltning av leverantörskedjor, portaler för elektronisk handel och för elektronisk kommunikation.

Klass: 12

Fordon och farkoster; fortskaffningsmedel för transport till lands, i luften eller på vatten; delar och tillbehör till ovan nämnda varor.

Klass: 16

Papper och kartong; trycksaker; förpackningsmaterial av kartong, papp och plast; förpackningsmaterial av cerealier eller restprodukter från jordbruk.

Klass: 32

Öl; mineral och -kolsyrat vatten samt andra alkoholfria drycker; fruktdrycker och fruktjuicer; safter och andra koncentrat eller preparat för framställning av drycker; grönsaksbaserade drycker.

Klass: 33

Alkoholhaltiga drycker (ej öl).

Klass: 35

Återförsäljartjänster avseende gödsel, spannmål, livsmedel, drycker, djurfoder, färska frukter och grönsaker, levande plantor, växter och blommor, fröer, utsäden, malt samt maskiner och redskap för användning inom lantbruk och jordbruk, även on-line via globala datornätverk; elektroniska handelstjänster, nämligen tillhandahållande av information om produkter on-line för reklam- och försäljningsändamål; tillhandahållande av affärsinformation, statistik och marknadsanalyser; sammanställande av statistik; företagsledningstjänster; assistans till industri- eller affärsföretag avseende skötsel av deras verksamheter; kommersiella informationstjänster; företagskonsultation och -rådgivning; upplåtande av marknadsinformation och -rådgivning; återförsäljartjänster genom försäljning av licenser till produkt eller genom försäljning av hårdvara och/eller mjukvara.

Klass: 40

Raffinering och förädling av bränslen, grödor samt skogsråvaror; återvinning av avfall, sopor och grödors restprodukter; produktion och alstring av energi samt omvandling av råvaror och avfallsprodukter till energi; uthyrning och leasing av redskap avsedda för bearbetning och behandling av bränslen, grödor och skogsråvaror.

Klass: 43

Utskänkning av mat och dryck; kortvarigt boende.

Klass: 44

Medicinska tjänster; veterinära tjänster; hygienisk vård och skönhetsvård för människor och djur; tjänster inom jordbruk, trädgårdsskötsel och skogsvård; uthyrning och leasing av jordbruks- och skogsmaskiner.

Klass: 45

Kontaktförmedlingstjänster; juridiska tjänster; information avseende tillverknings- och handelsstandarder; sociala nätverkstjänster online; beviljande av licenser; säkerhetstjänster för att skydda egendom och individer.