LongLife Active

Varumärke tillhör LongLife Active AB

Ansökningsnummer 2020-07803
Ansökningsdatum 2020-11-18
Registreringsnummer 612215
Registreringsdatum 2021-01-04
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2030-11-18
Typ Figurativt

LongLife Active

Varor & Tjänster

Klass: 9

Anordningar för mätning, detektering, övervakning och kontroll; anordningar för navigering, vägledning, spårning, målsökning och kartografi; anordningar för säkerhet, skydd och signalering; apparater, instrument och kablar för elektricitet; informationsteknologiska anordningar, ljudanordningar, visuella anordningar, multimedieanordningar och fotografiska anordningar; inspelningar; utrustning för vetenskaplig forskning och laboratorier, undervisningsapparater och simulatorer; vetenskapliga anordningar och laboratorieanordningar för behandling med elektricitet.

Klass: 41

Översättning; översättning och tolkning; publicering, rapportering och författande av texter; reservation och bokning av biljetter för aktiviteter och evenemang inom utbildning, underhållning och sport; tjänster avseende utbildning, underhållning och sport; utbildning, underhållning och sport.

Klass: 42

Datortjänster; designtjänster; it-tjänster; testning, verifieringstjänster och kvalitetskontroll; vetenskapliga och tekniska tjänster; vetenskapliga och teknologiska tjänster.

Klass: 44

Hälsovårdstjänster för människor; hygienisk vård och skönhetsvård för människor; tjänster avseende hygienisk vård och skönhetsvård för människor.