Ansökningsnummer 2017-04689
Ansökningsdatum 2017-07-03
Registreringsnummer 542016
Registreringsdatum 2017-10-16
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2027-10-16
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 9

Värmeregleringsapparater; kontrollinstrument för värmesystem; programvara; programvara och applikationer för styrning, reglering, övervakning och optimering av värmepumpssystem.

Klass: 11

Apparater för uppvärmning och kylning; elektriska värmeinstallationer; värmepannor; värmepumpar; system för värmepumpar; värmepumpar för energibehandling; utrustning för uppvärmning; styrutrustning för värmeanläggningar; värmeväxlare för värme- och kylinstallationer.

Klass: 35

Återförsäljning av värmepumpar, värmepumpssystem och värmepumpsutrustning; återförsäljning av energi; sammanställning och inmatning av information i databaser; systematisering av information i databaser; bearbetning, lagring, framtagning och/eller kontroll av datoriserad information.

Klass: 37

Entreprenörstjänster inom värme; installation, underhåll, reparation, service, modifiering, anpassning och justering av värmesystem och värmeanläggningar; rådgivning avseende installation av värmesystem.

Klass: 40

Uthyrning av värmepannor, värmepumpar, värmepumpssystem och kylinstallationer; produktion av energi.

Klass: 42

Miljöanalys och undersökning för att identifiera energibesparingar och/eller effektivitetsförbättringar och för att övervaka och verifiera besparingarna och förbättringarna; rådgivning och konsultation avseende miljöreglering; kvalitetskontroll; beräkning av flöden och tryckfall i värmesystem; tillhandahållande av icke nedladdningsbar programvara online som används för styrning, reglering, övervakning och optimering av värmepumpssystem.