RENOL

Varumärke tillhör Lignin Industries AB

Ansökningsnummer 2014-00400
Ansökningsdatum 2014-01-22
Registreringsnummer 519626
Registreringsdatum 2014-06-13
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2024-06-13
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 1

Lignin; drivmedel baserade på ligninolja; obearbetade plaster baserade på ligninolja; plaster i form av vätskor baserade på ligninolja; mjukningsmedel för plast baserade på ligninolja; tillsatser för plast (kemiska -), baserade på ligninolja.

Klass: 4

Icke-kemiska tillsatser för olja; motorbensin; biobränslen; bränsle; brännbara produkter; dieselolja; motoroljor; petroleum; råoljeprodukter utvunna från råoljeraffinering; smörjmedel; smörjoljor; tunga oljor; flytande oljor.

Klass: 40

Bearbetning och förädling av olja, gas och naturkällor och bränslen för framställning av energi, elektricitet, kyla, värme, luft och vatten; bränslebearbetning; raffinering av olja; raffinering av råmaterial till bränsle; bränslebehandlingstjänster.

Klass: 42

Forsknings- och utvecklingstjänster; forskning; kemisk forskning och analys; biokemiska analyser; kemiska analyser; biologiska analyser; analyser för oljeforskning; biokemisk forskning och utveckling; efterforskning av gas och olja; utforskning och sökning efter gas och olja; provning och analys av oljearbeten; utveckling av mjukvara; forskning och utveckling av produkter.