FOREO SWEDEN

Varumärke tillhör FOREO AB

Ansökningsnummer 2020-04341
Ansökningsdatum 2020-06-30
Registreringsnummer 611773
Registreringsdatum 2020-12-03
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2030-06-30
Typ Figurativt

FOREO SWEDEN

Varor & Tjänster

Klass: 3

Make-up för ansiktet; hudvårdspreparat; ansiktsrengöringsmasker; rengöringspreparat för personligt bruk; kosmetika för användning på huden; handtvättmedel; handrengöringsmedel; kosmetiska färgämnen; kosmetika i form av krämer; kroppsrengöringsskum; tvål för personligt bruk; preparat för kroppsrengöring och skönhetsvård; parfymer och dofter; rengöringsmedel för sminkborstar; kosmetika för personligt bruk; kosmetika i form av oljor.

Klass: 10

Apparater för behandling av akne; massageapparater för ögonen; lasrar för medicinska ändamål; laserljusbehandlingsinstrument för medicinskt bruk; medicinska hudförbättringsapparater som använder laser.

Klass: 21

Artiklar för tandrengöring; sminkborstar; kosmetikutensilier; hudrengöringsborstar; rakborstar; redskap för sminkborttagning; elektriska tandborstar; tandborstar; tandborsthållare.

Klass: 35

Import-exportagenturer; presentation av varor på kommersiella media, för försäljningsändamål; återförsäljning avseende juvelerarvaror; återförsäljning online avseende kosmetika och skönhetspreparat.