Ansökningsnummer 2017-06762
Ansökningsdatum 2017-10-02
Registreringsnummer 545233
Registreringsdatum 2018-04-16
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2028-04-16
Typ Figurativt

a2nomhus

Varor & Tjänster

Klass: 6

Monteringsfärdiga byggnader (byggnationer) av metall; flyttbara byggnader (byggnationer) av metall; monteringsfärdiga hus av metall.

Klass: 19

Modulära hus, inte av metall; monteringsfärdiga hus (byggsatser); modulära enheter för konstruktion av prefabricerade byggnader, ej av metall; modulära byggnadsenheter (icke-metalliska -).

Klass: 36

Fastighetsrådgivning; fastighetsförvaltning; finansiering av fastigheter; finansiell planering av bygg- och anläggningsprojekt; fastighetsmäkleri; fastighetsförmedling; upplåtande av bostäder; finansiering av byggnadsprojekt; finansiell förvaltning av byggnadsprojekt.

Klass: 37

Uppförande/anläggande av byggnationer; övervakning, inspektion och ledning av byggnadsprojekt; byggentreprenörstjänster; byggteknisk projektledning; uppförande av byggnader; konstruktions-, anläggnings- eller byggnadstjänster; markutveckling i samband med byggnation; anläggningsarbeten och iordningställande av mark och fastigheter.

Klass: 42

Byggnadsteknisk planering (ingenjörstjänster) häri inbegripet beräknande av kostnad och tidsåtgång för byggprojekt; förberedelse av rapporter om studier av tekniska projekt för byggprojekt; byggnadsteknisk planering (ingenjörstjänster); arkitektprojektledning; arkitekt- och ingenjörstjänster; besiktnings- och inspektionstjänster.