Lägereld

Varumärke tillhör Lägereld AB

Ansökningsnummer 2019-01350
Ansökningsdatum 2019-02-25
Registreringsnummer 601460
Registreringsdatum 2019-04-29
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2029-02-25
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 25

Joggingbyxor [kläder]; kläder av denim; kläder för män, kvinnor och barn; kläder för sportbruk; kortbyxor [kläder]; polotröjor [kläder]; underdelar [kläder].

Klass: 38

Tillhandahållande av åtkomst till internetforum; tillhandahållande av möjligheter till videokonferenser; tillhandahållande av åtkomst till en videodelningsportal; tillhandahållande av åtkomst till multimedieinnehåll online.

Klass: 42

Utveckling av dataprogram; skapande av hemsidor för datanätverk; programmering av programvara för internetportaler, chattrum, chattlinjer och internetforum; upplåtande av vetenskaplig information; upplåtande online av inte nedladdningsbar mjukvara; skapande och upplåtande av webbsidor till och för tredje man; upplåtande av tillfälligt bruk av icke nedladdningsbar onlineprogramvara för informationshantering; upplåtande av tillfällig användning av icke-nedladdningsbar programvara för användning vid skapande och publicering av direktanslutna tidskrifter och bloggar.

Klass: 44

Psykologisk behandling; psykologiska bedömningstjänster; psykologiska konsultationstjänster; terapitjänster; terapitjänster avseende sömnlöshet.