avloppscenter

Varumärke tillhör Svenska Avloppscenter AB

Ansökningsnummer 2022-02901
Ansökningsdatum 2022-05-24
Registreringsnummer 622063
Registreringsdatum 2022-06-13
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2032-05-24
Typ Figurativt

avloppscenter

Varor & Tjänster

Klass: 11

Apparater för dricksvattenförsörjning; anordningar för vattendistribution; cisterner; filter för sanitära vattendistributionsapparater; filter för dricksvatten; installationer avseende vattenrening, avsaltning och konditionering; reningsanläggningar för avlopp för användning med vatten- och torrklosetter i privata hem, kontor (byggnader), lägenhetsbyggnader och offentliga byggnader.

Klass: 19

Avloppsrör; avskiljare för regn, inte av metall; dagvattenbrunnar (delar av avloppssystem av betong); plaströr för rörmokeriändamål; plastledningar för dränering; plastledningar för bevattning; rörinstallationer (icke-elektriska, icke-metalliska); vattenledningar, inte av metall.

Klass: 35

Import-exportagenturer; kommersiell information och rådgivning för konsumenter vid val av produkter och tjänster; tillhandahållande av en marknadsplats online för köpare och säljare av varor och tjänster; återförsäljartjänster avseende trädgårdsprodukter; återförsäljartjänster avseende anordningar för vattenförsörjning; återförsäljartjänster avseende utrustning för schaktning; återförsäljartjänster avseende anordningar för sanitet; återförsäljning avseende toalettartiklar.

Klass: 37

Dräneringstjänster; grävningstjänster; installation av rör; konstruktion av kloaknät; rådgivningstjänster avseende uppförande av byggnader och andra konstruktioner; rörmokerier.

Klass: 40

Behandling av avloppsvatten; behandling och rening av vatten; tillhandahållande av information avseende vattenbehandlingstjänster; vattenbehandling.