ETERMAL

Varumärke tillhör Zacco Sweden AB

Ansökningsnummer 2021-04391
Ansökningsdatum 2021-06-07
Registreringsnummer 616869
Registreringsdatum 2021-09-15
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2031-06-07
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 7

Avbrottsfria strömförsörjningsenheter för alstring av elektrisk energi (maskiner) för industriellt bruk; maskiner som genererar avbrottsfri strömförsörjning för industriellt bruk; maskiner som genererar strömförsörjning för industriellt bruk; stationer för alstring av elektricitet för industriell bruk; motorer för alstring av elektricitet för industriellt bruk; installationer för alstring av elektricitet ur förnyelsebara energikällor för industriellt bruk; generatoraggregat för användning med motorer för industriellt bruk; generatorer för elproduktion för industriellt bruk; gasomvandlare, gasmotorer för industriellt bruk.

Klass: 11

Anordningar för uppvärmning för industriellt bruk; termala lagringsapparater av förnybar energi för uppvärmning för industriellt bruk.

Klass: 35

Kommersiella informationstjänster via internet; internetmarknadsföring; sammanställande av kataloger för publicering på internet.

Klass: 37

Installation av solenergidrivna system för industriellt bruk; installation av apparater för alstring av energi för industriellt bruk; underhåll, service och reparation av apparater och installationer för alstring av kraft för industriellt bruk; installation av generatorer för generering av elektricitet för industriellt bruk.

Klass: 39

Lagring av energi och bränslen för industriellt bruk; lagring av elektricitet för industriellt bruk; tillhandahållande och distribution av elektricitet för industriellt bruk; gasdistribution för industriellt bruk; lagring av gas för industriellt bruk; distribution av energi för industriellt bruk.

Klass: 40

Alstring av elektricitet från solenergi för industriellt bruk; omvandling av naturgas till flytande tillstånd för industriellt bruk; elgenerering för industriellt bruk; alstring av gas och elektricitet för industriellt bruk; alstring av elektricitet för industriellt bruk; gasförädlingstjänster, produktion av energi för industriellt bruk;