Einar Mattsson AB

Varumärke tillhör Einar Mattsson AB

Ansökningsnummer 2017-05830
Ansökningsdatum 2017-08-30
Registreringsnummer 543139
Registreringsdatum 2017-12-28
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2027-12-28
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 6

Containrar samt artiklar för transport och förpackning, av metall; dörrar, grindar, fönster och skydd för fönster av metall; konstruktioner och flyttbara byggnader av metall; material och element av metall för byggnation och konstruktion; metallvaror; obearbetade och delvis bearbetade material av metall, ej specificerade efter användningsområde; små smidesvaror av metall; statyer och konstföremål av oädla metaller.

Klass: 19

Dörrar, grindar, fönster och fönsterbeklädnader, ej av metall; konstruktioner och flyttbara byggnader, ej av metall; material och element för byggnation och konstruktion, ej av metall; statyer och konstverk gjorda av material som sten, betong och marmor, ingående i klassen.

Klass: 36

Bankfackstjänster avseende värdesaker; ekonomiska värderingstjänster; finansiella och monetära tjänster och bankrörelse; försäkringsgaranttjänster; försäkringstjänster; penninginsamlingar och sponsring; säkerhetsförvaring; tjänster avseende ekonomiska värderingar; tjänster avseende fast egendom; upplåtande av förbetalda kort och kuponger.

Klass: 37

Byggnation, konstruktion och rivning; uthyrning av verktyg samt maskiner och utrustning för konstruktion och rivning; utrotning, desinficering och skadedjursbekämpning; utvinning av naturresurser.

Klass: 42

Datortjänster; designtjänster; it-tjänster; testning, verifieringstjänster och kvalitetskontroll; vetenskapliga och tekniska tjänster; vetenskapliga och teknologiska tjänster.