Varumärke tillhör Bixia AB

Ansökningsnummer 2022-04248
Ansökningsdatum 2022-08-19
Registreringsnummer 623279
Registreringsdatum 2022-09-22
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2032-08-19
Typ Figurativt

Varor & Tjänster

Klass: 4

Bränslen; elektrisk energi.

Klass: 35

Återförsäljartjänster avseende apparater och instrument för generering, omvandling, ledning, växling, transformering, ackumulering, reglering eller kontrollering av bränslen, elektricitet och energi; förmedling av kontrakt avseende energiförsörjning.

Klass: 37

Byggnation, reparation, underhåll och installation av apparater, instrument och anläggningar för generering, omvandling, ledning, växling, transformering, ackumulering, reglering eller kontrollering av bränslen, elektricitet och energi; laddning av batterier och energilagringsutrustning samt uthyrning av utrustning för dessa.

Klass: 39

Magasinering, förvaring och distribution av el, kraft, luft, värme, kyla, gas, olja, och energibränslen; information om transport, distribution, magasinering och lagring av energiprodukter.

Klass: 40

Produktion av kraft, energi, elektricitet och värme; framställning, bearbetning och förädling av olja, gas, naturkällor och bränslen för framställning av energi och elektricitet, kyla, värme, luft och vatten.

Klass: 42

Vetenskapliga och tekniska tjänster inom områdena generering, omvandling, ledning, växling, transformering, ackumulering, reglering eller kontrollering av bränslen, elektricitet och energi; rådgivning avseende energianvändning.