CONNECT helt enkelt.

Varumärke tillhör InfraCom Connect AB

Ansökningsnummer 2008-05993
Ansökningsdatum 2008-06-23
Registreringsnummer 401000
Registreringsdatum 2009-01-23
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2029-01-23
Typ Figurativt

CONNECT helt enkelt.

Varor & Tjänster

Klass: 35

Annons- och reklamverksamhet; företagsledning; företagsadministration; kontorstjänster; uthyrning av kontorsmaskiner och -utrustningar och fotokopieringsmaskiner; återförsäljning av kontorsmaskiner och -utrustningar, fotokopieringsmaskiner, faxapparater, modem, telekommunikationsutrustningar, telefoner, kabel-TV-utrustning, kommunikationsapparater, telefonlinjer, telekommunikationsinstallationer, ljud- och bildutrustningar, datorer, datorprogramvara och kringutrustning till datorer.

Klass: 38

Telekommunikation; uthyrning av faxapparatur, modem, telekommunikationsutrustningar, telefoner, kabel-TV-utrustning, kommunikationsapparater, telefonlinjer och telekommunikationsinstallationer.

Klass: 41

Undervisning/utbildning; anordnande av handledning/instruktion; underhållning; sport- och idrottsaktiviteter, kulturverksamhet; uthyrning av ljud-och bildutrustningar; ingen av nämnda tjänster avser området för motorkontroll och -mekanik.

Klass: 42

Vetenskapliga och teknologiska tjänster och därtill relaterad forskning och design; industriella analyser och forskningstjänster; design och utveckling av datahårdvaror och mjukvaror; uthyrning av datorer, datorprogramvara och kringutrustning till datorer.