Ansökningsnummer 2017-03524
Ansökningsdatum 2017-05-15
Registreringsnummer 541248
Registreringsdatum 2017-08-21
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2027-08-21
Typ Figurativt

Varor & Tjänster

Klass: 9

Datorprogram och programvara; Mjukvaror; Drivrutiner för programvara; Datorprogram för hantering av databaser; Programvara för e-handel; Programvaror i form av appar; nedladdningsbara datorprogram och mjukvara.

Klass: 35

Bearbetning, lagring, framtagning och/eller kontroll av datoriserad information; Datasökning i datafiler (för tredje man); Datoriserad databashantering; Datoriserad datahantering; E-businesslösningar och E-handelslösningar, nämligen administrativa tjänster inom transport, logistik och e-handel; Systematisering av information i databaser.

Klass: 38

Kommunikationstjänster, nämligen elektronisk överföring av data och dokument mellan datoranvändare; Elektronisk överföring av datorprogram via Internet; Konsulttjänster avseende datakommunikation; Upplåtande av åtkomst till databaser; Upplåtande av åtkomst till datanätverk; Förmedling av åtkomst till databaser på Internet; Förmedling av åtkomst till datanätverk.

Klass: 39

Datoriserad distributionsrådgivning och distributionsplanering avseende transporter; Datoriserade informationstjänster avseende transporter.

Klass: 42

Rådgivning av datormjukvara; Installation av datormjukvara; Upplåtande av tillfällig användning av ej nedladdningsbar programvara för upprättande av transportdokument via datornät, intranät och Internet; Hostingtjänster, molntjänster (SaaS) och uthyrning av mjukvara; Design och utveckling av mjukvara; Serverhotelltjänster (hosting); Konfigurering av datorprogramvara; Tjänster avseende anpassning av programvara.

Klass: 45

Licensiering av programvara.