BEHRN CENTER

Varumärke tillhör Behrn Fastigheter Aktiebolag

Ansökningsnummer 2007-10311
Ansökningsdatum 2007-11-29
Registreringsnummer 396159
Registreringsdatum 2008-06-13
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2028-06-13
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 35

Annons- och reklamverksamhet; uthyrning, spridning av och uppdatering av annons- och reklammaterial; anordnande av mässor och utställningar för kommersiella eller reklamändamål; produktion av tv-reklam och radioreklam; uthyrning av annonseringstid på kommunikationsmedia; utomhusreklam; information avseende företag, affärsverksamhet och reklam; informationstjänster avseende affärer och shopping.

Klass: 36

Fastighetsförvaltning; finansiell sponsring; finansieringsverksamhet; leasing av fast egendom; uthyrning av butikslokaler; förvaltning av parkeringsplatser.

Klass: 37

Uppförande/anläggande av byggnationer; reparation/underhåll; installationstjänster; informationstjänster avseende reparation, underhåll, konstruktion eller byggnation.

Klass: 39

Uthyrning och tillhandahållande av parkeringsplatser och garage.

Klass: 41

Informationstjänster avseende underhållning, kultur, rekreation, sport och idrott; underhållning; sport- och idrottsaktiviteter; anordnande av sport- och idrottstävlingar; artisttjänster; upplåtande av idrotts- och sportarenor; hälsoklubbar och idrottslägertjänster; klubbverksamhet (underhållning, nöje, undervisning, utbildning, sport, idrott); produktion av radio- och televisionsprogram; uthyrning av sportutrustning (ej fordon); upplåtande av sport- och idrottsanläggningar; uthyrning av tennisbanor och utomhusarenor.

Klass: 43

Informationstjänster avseende hotell, restauranger och utskänkning av mat och dryck; utskänkning av mat och dryck; kortvarigt boende; hotellbokningar och hotellbokningsagenturer; kaféer och restauranger; uthyrning av möteslokaler, stolar, bord, bordslinne och glasvaror.