BEHRN ARENA

Varumärke tillhör Behrn Fastigheter Aktiebolag

Ansökningsnummer 2005-00827
Ansökningsdatum 2005-02-04
Registreringsnummer 374752
Registreringsdatum 2005-09-09
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2025-09-09
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 35

Annons- och reklamverksamhet; tillvaratagande av artisters och idrottsmäns affärsintressen; uthyrning, spridning av och uppdatering av annons- och reklammaterial; anordnande av mässor och utställningar för kommersiella eller reklamändamål; produktion av tv-reklam och radioreklam; uthyrning av annonseringstid på kommunikationsmedia; utomhusreklam; information angående företag, affärsverksamhet och reklam.

Klass: 36

Fastighetsförvaltning; finansiell sponsring; finansieringsverksamhet; leasing av fast egendom; förvaltning av idrotts- och sport anläggningar och idrotts- och sport arenor.

Klass: 37

Uppförande/anläggande av byggnationer; reparation/underhåll; installationstjänster; information angående reparation, underhåll, konstruktion eller byggnation.

Klass: 41

Information angående underhållning, kultur, rekreation, sport och idrott; underhållning; sport- och idrottsaktiviteter; anordnande av sport och idrottstävlingar; artist och idrottsmannatjänster; idrotts- och sport arenor och anläggningar; hälsoklubbar och idrottslägertjänster; klubbverksamhet (underhållning, nöje, undervisning, utbildning, sport, idrott); produktion av radio- och televisionsprogram; uthyrning av sportutrustning (ej fordon); upplåtande av sport- och idrottsanläggningar; uthyrning av tennisbanor och utomhusarenor.

Klass: 43

Information angående hotell, restauranger och utskänkning av mat och dryck; utskänkning av mat och dryck; kortvarigt boende; hotellbokningar och hotellbokningsagenturer; kaféer och restauranger; uthyrning av möteslokaler, stolar, bord, bordslinne och glasvaror.