Ansökningsnummer 2011-05769
Ansökningsdatum 2011-07-15
Registreringsnummer 502572
Registreringsdatum 2011-12-30
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2031-12-30
Typ Figurativt

ASPIRA BO

Varor & Tjänster

Klass: 35

Receptionstjänster; annonsering och marknadsföringstjänster; anordnande av utställningar för kommersiellt eller reklamändamål.

Klass: 36

Uthyrning av kontor (fastigheter), lokaler; uthyrning av lägenheter; fastighetsvärderingar; förvaltning av kommersiella fastigheter samt hyreshus.

Klass: 37

Uppförande/anläggande av byggnationer; inklusive ombyggnationer; reparation och underhållstjänster avseende fastigheter, lokaler och kontor; bygg- och installationstjänster; information avseende konstruktion, anläggning och byggnation; konstruktionsprojektplanering avseende fastigheter, lokaler och kontor, uppförande av mässmontrar och butiker; information avseende reparation; uppförande av byggnadsställningar; övervakning av byggnadskonstruktioner under uppförande; uppförande av fabriker.

Klass: 41

Underhållning; sport- och idrottsaktiviteter, kulturverksamhet.

Klass: 43

Utskänkning av mat och dryck; kortvarigt boende; rumsförmedling, hotell-, pensionat-, restaurang- och cafeverksamhet; uthyrning av mötes- och konferenslokaler; uthyrning av tillfälliga kontor i samband med konferenser och kongresser; uthyrning av utställningsyta samt utställningsmontrar och tillhörande utrustning.