Famigo

Varumärke tillhör IST Group AB

Ansökningsnummer 2019-00185
Ansökningsdatum 2019-01-11
Registreringsnummer 600053
Registreringsdatum 2019-02-05
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2029-01-11
Typ Figurativt

Famigo

Varor & Tjänster

Klass: 9

Datorprogramvaror; applikationsprogram för datorer; gränssnitt (för datorer); datorprogramvara för användning som gränssnitt för tillämpningsprogrammering (application programming interface, api); databaser; databehandlingsprogram; databehandlingsapparater; elektroniska sändningsapparater; datautbytesenheter.

Klass: 16

Trycksaker; tryckt undervisningsmaterial.

Klass: 35

Annons- och reklamverksamhet; databehandling; administrativ databehandling; sammanställning och systematisering av information i databaser; uppdatering och underhåll av data i databaser.

Klass: 38

Tillhandahållande av åtkomst till digitalt innehåll, webbplatser och portaler; telekommunikationstjänster via plattformar och portaler på internet och andra medier; sändning av elektroniska meddelanden; elektroniskt datautbyte.

Klass: 41

Undervisning/utbildning; anordnande av handledning/instruktion och undervisning/utbildning; sport- och idrottsaktiviteter, kulturverksamhet.

Klass: 42

Molntjänster [saas]; upplåtande av virtuella datormiljöer genom molntjänster; utformning, utveckling och tillämpning av datorprogramvara; underhåll av databaser; vetenskapliga och tekniska tjänster.