OMX

Varumärke tillhör Nasdaq Aktiebolag

Ansökningsnummer 2003-07109
Ansökningsdatum 2003-11-26
Registreringsnummer 366822
Registreringsdatum 2004-04-30
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2024-04-30
Typ Ord

Varor & Tjänster

Klass: 9

Mjukvara för handel, clearing och avveckling samt hantering av värdepapper, för drift av finansiella marknadsplatser och för information relaterad till värdepappersmarknaden och värdepapper.

Klass: 35

Beräkning, registrering, utarbetande, sammanställning och systematisering av statistik och index rörande börshandel, värdepapper, räntor, priser, växlingskurser och andra ekonomiska data samt tillhandahållande av sådan information via internet.

Klass: 36

Finansiella tjänster, nämligen börs-, clearing- och avvecklingstjänster avseende aktier och aktieindex, kontrakt på aktier, obligationer, optioner, terminer andra värdepapper och valutor; värdepappersförvaltning; finansiella garantitjänster för att garantera säljarens ansvar; finasiell- och värdepappersinformaton.

Klass: 38

Telekommunikation; överföring av data, information och bilder, överföring av statistik och av index rörande börshandel, värdepapper, räntor, priser, växlingskurser och andra ekonomiska data.

Klass: 41

Undervisning/utbildning; instruktion; utgivning och publicering av statistik och av index rörande noteringar, värdepapper, räntor, priser, växlingskurser och andra ekonomiska data.

Klass: 42

Design, installation, underhåll, övervakning och utveckling av mjukvaror för handel, clearing och avveckling samt hantering av värdepapper, för drift av finansiella marknadsplatser, för information relaterad till börsmarknaden och värdepapper; konsultverksamhet inom området datormjukvara och databaser för handel, clearing och avveckling samt hantering av värdepapper, för drift av finansiella marknadsplatser samt för information relaterad till värdepappersmarknaden och värdepapper; datorprogrammering.