Ansökningsnummer 2007-01915
Ansökningsdatum 2007-02-28
Registreringsnummer 390141
Registreringsdatum 2007-07-13
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2027-07-13
Typ Figurativt

Varor & Tjänster

Klass: 1

Komposter, komposterad matjord, matjord, matjord i förpackningar, gödsel, jordförbättringsmedel, mylla.

Klass: 6

Oädla metaller och deras legeringar; byggnadsmaterial av metall; flyttbara byggnader (byggnationer) av metall; material av metall för järnvägsspår; ickeelektriska kablar och metalltrådar; små smidesvaror av järn och metall; rör av metall; kassaskåp; artiklar av oädla metaller, ej ingående i andra klasser; malmer; behållare av metall för förvaring och transport av avfall.

Klass: 11

Apparater för belysning, uppvärmning, ångalstring, kokning, kylning, torkning, ventilation, vattenförsörjning och sanitära ändamål.

Klass: 20

Möbler, speglar, tavelramar; varor (ej ingående i andra klasser) av trä, kork, vass, rotting, korg, horn, ben, elfenben, valfiskben, snäckskal, bärnsten, pärlemor, sjöskum eller av ersättningar för dessa material, eller av plast; behållare (ej av metall) för förvaring av och transport av avfall.

Klass: 21

Redskap och behållare för hushållsändamål samt köksgeråd (ej av ädla metaller eller överdragna därmed); kammar och tvättsvampar; borstar (ej målarpenslar); borstmakerimaterial; artiklar för rengöringsändamål; stålull; obearbetat eller delvis bearbetat glas (ej byggnadsglas); varor av glas, porslin och keramik, ej ingående i andra klasser; behållare för hushålls- eller köksändamål (ej av ädelmetall); soptunnor.

Klass: 31

Jordbruks-, trädgårds- och skogsbruksprodukter nämligen bark, täckbark, barkmull och torvströ.

Klass: 35

Administrativ skötsel av värmeverk, värmekraftverk, avfallsupplag, behandlingsanläggningar för avfall och avfallsstationer.

Klass: 37

Uppförande av värmeverk, värmekraftverk, avfallsupplag, behandlingsanläggningar för avfall och avfallsstationer.

Klass: 39

Transport; emballering och förvaring av gods; anordnande av resor; insamling, transport och tillfällig lagring och sortering av avfall, innefattande farligt avfall.

Klass: 40

Behandling av ämnen och material, häri inbegripet mekanisk eller kemisk behandling eller kemisk förändring av organiska eller oorganiska ämnen eller föremål (ej ingående i andra klasser), innefattande omvandling och återvinning av avfall och andra restprodukter, innefattande kompostering och rötning av avfall samt energiutvinning ur avfall.

Klass: 42

Planering, dimensionering och projektering av värmeverk, värmekraftverk, avfallsupplag, behandlingsanläggningar för avfall och av avfallsstationer; markundersökningar; forskning, utveckling och rådgivning avseende metoder att användas vid behandling, återvinning och destruktion av avfall och vid energiutvinning ur avfall; forskning, utveckling och rådgivning avseende metoder att användas till drift av värmeverk, värmekraftverk, avfallsupplag, behandlings- och återvinningsanläggningar för avfall samt vid återvinnings-och energiutvinningsanläggningar för avfall; forskning, utveckling och rådgivning avseende anordningar och produkter att användas i värmeverk, värmekraftverk, avfallsupplag, behandlingsanläggningar, avfallsstationer samt återvinnings- och energiutvinningsanläggningar för avfall, destruktion av avfall och andra restprodukter, bränning av avfall.