KEBO Inredningar

Varumärke tillhör Labrum Aktiebolag

Ansökningsnummer 2008-09560
Ansökningsdatum 2008-10-20
Registreringsnummer 411674
Registreringsdatum 2010-06-18
Reg. periodens utgång Kan även förnyas inom 6 månader efter detta datum 2030-06-18
Typ Figurativt

KEBO Inredningar

Varor & Tjänster

Klass: 9

Specialmöbler inklusive LAF-bänkar (sterilbänkar) med tillhörande apparater och instrument för laboratorier och för vetenskapliga, forsknings- och undervisningsändamål; apparater och instrument för kontroll (övervakning); alarmanordningar; elpaneler; skyddsanordningar mot olyckor för personligt bruk; eldsläckningsapparatur; delar och komponenter till nämnda varor ingående i klassen.

Klass: 11

Apparater för belysning, uppvärmning, ångalstring, kokning, kylning, torkning, ventilation, vattenförsörjning och för sanitära ändamål; skyddsanordningar för belysningar; diskbänkar; ventilationskåpor, skyddsventilations- och utsugningsanordningar för laboratorier; delar och komponenter till nämnda varor ingående i klassen.

Klass: 20

Möbler, speglar, specialinredningar för arbetsplatser (möbler), instrumentrack (möbler), skåp, dragskåp, dragbänkar, draghuvar, bänkar, diskar, förvaringsskåp, vitrinskåp, stolar, bord, rullbord, hyllor, lådor av trä och plast, hurtsar; delar och komponenter till nämnda varor ingående i klassen.

Klass: 37

Reparation/underhåll avseende arbetsplatsinredningar, särskilt för laboratorier, och apparater och instrument för laboratorier; installationstjänster avseende arbetsplatsinredningar, särskilt för laboratorier, och apparater och instrument för laboratorier.

Klass: 42

Design (formgivning, planering) av inredningar och skyddsventilerade arbetsplatser med tillhörande apparater och instrument för laboratorier, skolor, sjukhus och för vetenskapliga, industriella och forskningsändamål.